Show simple item record

dc.contributor.authorHarjono, Lusiana
dc.date.accessioned2022-01-18T03:50:29Z
dc.date.available2022-01-18T03:50:29Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttp://dspace.uc.ac.id/handle/123456789/4205
dc.descriptionNowdays, the growing of Indonesian economy had affected people’s lifestyle. In addition, the increasing number of culinary development in Surabaya had attracted many people. Therefore, a place for eating are popular today and became an interest for those middle and upper class people. Designing UFO bar requires careful design to address the needs and convenience for the users of this area. This area is located in the same area with other facilities but had a different target market, that’s why it needs a specific strategy to attract visitors who came without makin customers feel ashamed to enter. Therefore, the important thing is not only the theme, but also the arrangement of the light, flow, and circulation of the cafe which would support all the comfort for the users. The aim is to provide satisfaction to the owner of the cafe and also the primary cafe users, the visitors and the employees.en_US
dc.description.abstractSeiring dengan perkembangan zaman dan semakin meningkatnya ekonomi Indonesia maka mempengaruhi gaya hidup masyarakat, selain itu semakin banyaknya pembangunan tempat kuliner di Surabaya yang banyak diminati masyarakat. Sehingga saat ini sebuah tempat makan menjadi gaya hidup masyarakat menegah keatas. Dalam merancang UFO bar memerlukan perancangan yang matang untuk memperhatikan kebutuhan dan kenyamanan dari pengguna area ini. Area ini berada disatu area yang sama dengan fasilitas lain namun memiliki target market yang berbeda maka perlu strategi khusus untuk menarik pengunjung yang datang tanpa membuat pengunjung café merasa gengsi untuk masuk. Maka tidak hanya tema yang penting didalam penataan UFO bar melainkan juga perlu memperhatikan penataan zoning yang nyaman, penataan cahaya, alur dan sirkulasi yang tentunya menunjang semua kenyamanan bagi pengguna sehingga perancangan ini diharapkan dapat memberikan kepuasan bagi pemilik café (klien) dan juga pengguna utama café yaitu pengunjung dan pegawai.en_US
dc.language.isoiden_US
dc.publisherUniversitas Ciputra Surabayaen_US
dc.subjectcaféen_US
dc.subjectperancangan interioren_US
dc.subjecttempat makanen_US
dc.titlePERANCANGAN DESAIN INTERIOR UFO BAR CAFE DI SURABAYAen_US
dc.typeThesisen_US
dc.identifier.nidn8936910021
dc.identifier.nidn0712058101
dc.identifier.kodeprodi23201
dc.identifier.nim20210010
dc.identifier.dosenpembimbingFREDDY HANDOKO ISTANTO
dc.identifier.dosenpembimbingSUSAN


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record