Show simple item record

dc.contributor.authorTheodoros, Felisya
dc.date.accessioned2025-08-06T06:39:11Z
dc.date.available2025-08-06T06:39:11Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttps://dspace.uc.ac.id/handle/123456789/8503
dc.descriptionDe’Impero Bistro is a restaurant that is located in East of Surabaya. Carrying Casual Fine Dining as the theme of t he restaurant allows this reastaurant to provide both hangout area with casual touch and fine dining area. The restaurant operational system is collaborated with information system, where the customer can emphatically involve with all the provided features . The information system is integrated with the interior of the restaurant. By integrate in it with the restaurant , all the systems are applied to all activities such as: billing and ordering. This technology is linked to the logistic activity, which will be accessed and monitored by the manager of the restaurant and the owner of the restaurant everyday . According to the client requirement s, this restaurant can accomodate up to 200 people full packed with the capacity of the table module of four people each . Furthermore, in order to fulfill the client requirement s wood is applied widely throughout the restaurant. However, modern touch is also applied to achieve eclectic style . Eclectic is the chosen style to represent two styles, which come from two differents period of time, but still sits in harmony, just like the definition of eclectic itself. Using eclectic, as the style will give luxury touch to the restaurant and also modern touch at the same time. Besides the enclosure surrounding, ambience of the restaurant is also brought by the lighting, which will be set by the server automatically based on the area clusteren_US
dc.description.abstractDe’Impero Bistro adalah salah satu restoran yang terletak di Surabaya Timur. Dengan mengusung tema Casual Fine - Dining , restoran ini menyediakan tempat hangout sekaligus tempat makan dengan suasana fine dining . Berkolaborasi dengan pengaplikasian teknologi informasi, restoran ini menawarkan pengalaman yang berbeda dari tempat fine dining lainnya dimana klien juga akan ikut berpartisipasi dalam penggunaan teknologi yang ada. Peng aplikasian teknologi informasi yang terintegrasi dengan interior ini juga diaplikasikan kedalam sistem - sistem yang ada pada restoran ini seperti proses billing dan ordering . Pengaplikasian teknologi ini akan terhubung juga dengan kegiatan logistik restoran yang akan secara rutin di kontrol oleh manajer dan pemilik De’Impero Bistro. Sesuai dengan permintaan klien, De’Impero Bistro dapat menampung pengunjung hingga 200 orang dengan kapasitas 4 orang per meja. Untuk menjawab keinginan klien yang ingin menggunakan pemakaian kayu namun dengan desain yang masih memiliki sentuhan modern maka gaya yang dipilih untuk digunakan adalah eklektik. Eklektik yang merupakan pencampuran dua gaya dari waktu yang berbeda dinilai dapat memberikan kesan mewah sekaligus modern kedalam restoran ini . Selain dibentuk dengan desain pelingkupnya , ambience pada restoran ini juga akan dibentuk dengan pencahayaan yang telah diatur secara otomatis sesuai dengan klaster area yang ditentukan.en_US
dc.language.isoiden_US
dc.publisherUniversitas Ciputraen_US
dc.subjectDe’Impero Bistroen_US
dc.subjectCasual - Fine Diningen_US
dc.subjectSistem Informasien_US
dc.subjectEklektiken_US
dc.subjectDesainen_US
dc.subjectInformation Systemen_US
dc.subjectEclecticen_US
dc.subjectDesignen_US
dc.titlePERANCANGAN ARSITEKTUR INTERIOR DE’IMPERO BISTRO DI SURABAYAen_US
dc.typeThesisen_US
dc.identifier.kodeprodi23201
dc.identifier.nim20210050
dc.identifier.dosenpembimbingGervasius Herry Purwoko
dc.identifier.dosenpembimbingTri Noviyanto P. Utomo


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record