| dc.contributor.author | Harmoko, Noviana Dewi | |
| dc.date.accessioned | 2025-07-24T06:26:46Z | |
| dc.date.available | 2025-07-24T06:26:46Z | |
| dc.date.issued | 2016 | |
| dc.identifier.uri | https://dspace.uc.ac.id/handle/123456789/8394 | |
| dc.description | In the early phase, Crino Interior Design Consultants will accept all kinds of projects, either in the form of commercial projects or residential projecst. In the second phase through the last one, it will focus on the commercial project and provide a design that contains customer experience, so the commercial project Hoola Restaurant is selected as the final project.The project be used as a lesson, experience, knowledge and des ign portfolio for the company. Culinary business is growing in big cities as well as in small developing cities. The community’s lifestyle that experiences a shift into favoring eating out as well as the lack of places of entertainment make restaurant one of the community’s destinations. With the increasing level of community’s interest on restaurants, more businesspersons will be interested in being engaged in this field. Hoola Restaurant needs unique and special features in comparison to the other busine ss, which can be achieved by creating an interior design with an added value in the form of customer experience. Hoola Restaurant provides traditional food and uses the service system of self - service. The concepts that are supporting and suitable use in Ho ola Restaurant are natural and traditional concepts. The interior design created is expected to realize the concepts and give an added value to Hoola Restaurant | en_US |
| dc.description.abstract | Pada fase awal Crino Interior Design Consultant akan menerima semua jenis proyek baik itu proyek komersil maupun residensial. Pada fase kedua hingga akhir akan fokus pada proyek komersil serta memberikan desain yang memiliki customer experience . Proyek yan g dipilih sebagai proyek akhir adalah proyek komersil yaitu , Hoola Restaurant yang dapat dijadikan pembelajaran , pengalaman, pengetahuan serta portfolio desain bagi perusahaaan . Bisnis kuliner di kota - kota besar meningkat, begitu juga yang terjadi dikota - kota kecil yang sedang berkembang. Gaya hidup masyarakat yang mengalami perubahan seperti, lebih suka makan di luar serta kurangnya tempat hiburan menjadikan restoran adalah salah satu tempat yang akan di tuju oleh masyarakat . Seiring meningkatnya minat masyarakat terhadap restoran , semakin banyak juga para pebisinis yang akan bergerak di bidang tersebut . Restoran Hoola memerlukan keunikan dan keistimewaan dibandingkan bisnis restoran lainnya, dengan cara mengunakan desain interior yang memiliki nilai ta mbah berupa customer experience . Restoran Hoola ini menyediakan makanan – makanan tradisional dan memiliki sistem pelayanan self service. Konsep yang mendukung dan cocok untuk digunakan pada restoran Hoola ini adalah natural dan tradisional. Desain interior yang dirancang diharapkan dapat membantu dalam realiasi dan nilai tambah dalam restoran H oola in | en_US |
| dc.language.iso | id | en_US |
| dc.publisher | Universitas Ciputra Surabaya | en_US |
| dc.subject | Crino | en_US |
| dc.subject | Customer Experience | en_US |
| dc.subject | Desain | en_US |
| dc.subject | Interior | en_US |
| dc.subject | Restoran | en_US |
| dc.subject | Design | en_US |
| dc.subject | Restaurant | en_US |
| dc.title | CRINO INTERIOR DESIGN CONSULTANT | en_US |
| dc.type | Thesis | en_US |
| dc.identifier.kodeprodi | 23201 | |
| dc.identifier.nim | 20612007 | |
| dc.identifier.dosenpembimbing | Gervasius Herry Purwoko | |
| dc.identifier.dosenpembimbing | M. Y. Susan | |