Show simple item record

dc.contributor.authorMiracle, Chara Charisma El
dc.date.accessioned2025-08-05T09:12:51Z
dc.date.available2025-08-05T09:12:51Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://dspace.uc.ac.id/handle/123456789/8498
dc.descriptionNowadays, people find restaurant or cafe not just for the food. But now restaurant or cafe become a place for recreation, meeting and leisure places. NEST.CO.LOGY will be one of recommended place to eat and get different dining experiences. NEST.CO.LOGY be come the ambassador restaurant for Nest'co the bistro. Both of them are located in Semarang. NEST.CO.LOGY will bring a new concept with exposed design and molecular gastronomy. NEST.CO.LOGY exposing many detail. From the building form, interior design, service and this restaurant will exposing the process to make the food and beverage with modern technic culinary, molecular gastronomy. Molecular gastronomy is a technic that investigate physical and chemical transformation on food making process. The purpose is to make a different taste and texture of food. The design for this project will based on concept and style of Nest'co the bistro and based on molecular gastronomy character. This bistro use semi-industrial style. And molecular gastronomy have light color, transparent, and dynamic form.en_US
dc.description.abstractHari-hari ini banyak orang mencari restoran atau cafe bukan hanya karena makanannya. Tetapi mereka mencari restoran yang bisa menjadi tempat istirahat, tempat untuk rapat berkumpul bersama. NEST.CO.LOGY akan menjadi tempat yang direkomendasi sebagai restoran dan pengunjung akan mendapatkan pengalaman makan yang berbeda. NEST.CO.LOGY adalah restoran ambassador untuk Nest'co the bistro.Kedua restoran ini berada di Semarang. NEST.CO.LOGY akan membawa konsep yang baru dengan desain ekspos dan molecular gastronomy. NEST.CO.LOGY mengekspos banyak hal. Dari mulai bentuk building, desain interior, servis dan restoran ini juga akan mengekspos proses pembuatan makanan dan minuman dengan teknik kuliner modern, molecular gastronomy. Molecular gastronomy adalah teknik yang mempelajari transformasi fisika maupun kimia dalam pembuatan makanan. Tujuannya adlah untuk mendapatkan rasa dan tekstur yang berbeda dari makanan tersebut. Desaun dari proyek ini akan mengacu dari gaya Nest'co the bistro dan dari karakter molecular ga stronomy. Nest'co the bistro memiliki gaya semi industrial. Dan molecular gastronomy memiliki karakter warna yang terang, transparan dan memiliki bentukan yang dinamis.en_US
dc.language.isoiden_US
dc.publisherUniversitas Ciputraen_US
dc.subjectDesain Interioren_US
dc.subjectRestoranen_US
dc.subjectNest'co The Bistroen_US
dc.subjectEksposen_US
dc.subjectInterior Designen_US
dc.subjectRestauranten_US
dc.subjectExposeden_US
dc.titleCHARACHARISMA INTERIOR CONSULTANTen_US
dc.typeThesisen_US
dc.identifier.kodeprodi23201
dc.identifier.nim20611028
dc.identifier.dosenpembimbingFreddy H. Istanto
dc.identifier.dosenpembimbingMaureen Nuradhi


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record