Show simple item record

dc.contributor.authorNovia, Jessica
dc.date.accessioned2025-08-06T09:01:47Z
dc.date.available2025-08-06T09:01:47Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://dspace.uc.ac.id/handle/123456789/8509
dc.descriptionulinary business in Surabaya has been significantly developed nowadays. The lifestyle of the people in Surabaya that are prefer to eat in restaurant is one of the example of the development of the culinary business there. There are many reasons why people would rather eat in a restaurant In such an industrial and trading area, Surabaya, it is one of the reasons that many people need a place for a relaxation after their busy day at work by spending their time in a restaurant or a cafe. Other than releaving fatigue and relaxing purpose, people come to restaurant for spending times with family, friends, or having a business meeting while enjoying the venue atmosphere. This design helps the restaurant owner to embody his desire to present the nuances of Italian style into the restaurant as well as create circulation that provide amenity for all the activities that happen in it.en_US
dc.description.abstractBisnis kuliner di kota Surabaya pada masa kini mengalami perkembangan yang cukup tinggi, gaya hidup dari masyarakat Surabaya yang lebih suka makan di restoran merupakan salah satu yang mendukung meningkatnya bisnis kuliner di kota Surabaya. Banyak alasan yang menjadikan orang lebih suka untuk makan direstoran. Dari keadaan kota Surabaya yang memiliki banyak aktivitas perdangangan dan peridustrian, masyarakat menginginkan tempat untuk melepas kepenatan dan beristirahat setelah seharian berkerja dengan duduk di restoran ataupun kafe. Selain untuk melepas kepenatan dan beristirahat, masyarakat memiliki beberapa tujuan untuk mengunjungi restoran, diantaranya untuk berkumpul bersama keluarga, teman, maupun hal yang berkaitan dengan bisnis, sambil menikmati suasana yang ada direstoran. Perancangan ini membatu merealisasikan keinginan pemilik, untuk menghadirkan nuansa Italia dengan style Tuscan dalam restoran, selain itu juga memperhatikan sirkulasi dari restoran untuk memberikan kenyamanan terhadap segala aktivitas yang ada di restoran.en_US
dc.language.isoiden_US
dc.publisherUniversitas Ciputraen_US
dc.subjectRestoranen_US
dc.subjectItaliaen_US
dc.subjectCasa Boccaen_US
dc.subjectNuansaen_US
dc.subjectTuscanen_US
dc.subjectNuancesen_US
dc.titlePERANCANGAN INTERIOR RESTORAN ITALIA CASA BOCCA DI SURABAYAen_US
dc.typeThesisen_US
dc.identifier.kodeprodi23201
dc.identifier.nim20210002
dc.identifier.dosenpembimbingGervasius Herry Purwoko
dc.identifier.dosenpembimbingRani Prihatmanti


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record