Show simple item record

dc.contributor.authorHendrasmoro
dc.date.accessioned2013-05-27T03:03:15Z
dc.date.available2013-05-27T03:03:15Z
dc.date.issued2012-09
dc.identifier.citationHendrasmoro. (2012). Social entrepreneurship makanan ringan berbahan baku hasil bumi lokal. Jurnal Entrepreneur Dan Entrepreneurship, 01(01), 041-047.
dc.identifier.urihttp://dspace.uc.ac.id/handle/123456789/146
dc.description.abstractAbstract: Komunitas Gading has a number of problems related to production and marketing aspects. However, there are a number of opportunities for solutions related to marketing of product. handling of raw materials to the storage and packaging of finished products. and completeness of production process equipment. In spite of the problems it faces, Komunitas Gading remains its role in social entrepreneurship. Abstrak: Komunitas Gading mempunyai sejumlah permasalahan dari aspek produksi dan pemasaran. Namun demikian, terdapat sejumlah kesempatan untuk memperoleh solusi berkaitan dengan pemasaran produk, penanganan bahan baku sampai dengan penyimpanan dan pengemasan produk jadi, dan kelengkapan alat-alat proses produksi. Terlepas dari permasalahan yang dihadapinya, Komunitas Gading tetap menjalankan perannya sebagai social entrepreneurship.en_US
dc.publisherJurnal Entrepreneur Dan Entrepreneurship – Vol.1 No.1, September 2012 – ISSN: 2302-1802 – LPP Universitas Ciputraen_US
dc.subjectSocial Entrepreneurship. Local Content Of Row Materialsen_US
dc.titleSocial Entrepreneurship Makanan Ringan Berbahan Baku Hasil Bumi Lokalen_US
dc.typeArticleen_US


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record