| dc.contributor.author | Azaria, Delphine | |
| dc.date.accessioned | 2025-01-30T05:33:23Z | |
| dc.date.available | 2025-01-30T05:33:23Z | |
| dc.date.issued | 2010 | |
| dc.identifier.uri | https://dspace.uc.ac.id/handle/123456789/7830 | |
| dc.description | G rowth in the number of restaurants in Surabaya cause s the increasing competition among the restaurant business es in Surabaya . In this report, the author would like to se e the impact of product quality and service quality towards the customer loyalty at Ciputra Golf Resto & Café in CitraLand, Surabaya. The purpose is to analyze how far the impact which emerges in improving the product qual ity and service quality which are given by Ciputra Golf Resto & Ca fé in CitraLand, Surabaya to develop a strategy as an effort to improve customer loyalty. From the observation and research, the author obtains some conclusions. B y developing a strategy as an effort to increase consumer loyalty at Ciputra Golf Rest o & Ca fé in CitraLand, Surabaya can overcome the improvement of product quality and service quality every month regularly . Besides, developing a strategy as an effort to increase the consumer loyalty also increase s the turnover of sales at Ciputra Golf Resto & C afé in CitraLand, Surabaya | en_US |
| dc.description.abstract | Pertumbuh an jumlah restoran di Surabaya menyebabkan semakin meningkatnya persaingan bisnis restoran di Surabaya. Dalam laporan ini, penulis ingin melihat pengaruh kualitas produk dan kualitas layanan terhadap loyalitas konsumen pada Ciputra Golf Resto & Café di Cit raLand , Surabaya. Tujuannya adalah untuk menganalisa seberapa besar pengaruh yang ditimbulkan dalam meningkatkan kualitas produk dan kualitas layanan yang diberikan oleh Ciputra Golf Resto & Café di CitraLand , Surabaya untuk mengembangkan strategi sebagai upaya meningkatkan loyalitas konsumennya. Dari hasil pengamatan dan penelitian yang dilakukan, penulis memperoleh beberapa kesimpulan. Dengan memgembangkan strategi sebagai upaya meningkatkan loyalitas konsumen pada Ciputra Golf Resto & Café di CitraLand , Surabaya dapat mengatasi perbaikan kualitas produk dan kualitas layanannya secara berkala setiap bulannya, selain itu juga pengembangan strategi sebagai upaya meningkatkan loyalitas konsumen tersebut juga dapat meningkatkan omzet penjualan pada Ciputra Go lf Resto & Café di CitraLand , Surabaya. | en_US |
| dc.language.iso | id | en_US |
| dc.publisher | Universitas Ciputra | en_US |
| dc.subject | Kualitas Produk | en_US |
| dc.subject | Kualitas Layanan | en_US |
| dc.subject | Loyalitas Konsumen | en_US |
| dc.subject | Product Quality | en_US |
| dc.subject | Service Quality | en_US |
| dc.subject | Customer Loyalty | en_US |
| dc.title | ANALYSIS THE EFFECT OF PRODUCT QUALITY AND SERVICE QUALITY TOWARDS THE CUSTOMER LOYALTY AT CIPUTRA GOLF RESTO & CAFÉ CITRALAND SURABAYA | en_US |
| dc.type | Thesis | en_US |
| dc.identifier.kodeprodi | 93202 | |
| dc.identifier.nim | 0206025 | |
| dc.identifier.dosenpembimbing | Mic | |