Show simple item record

dc.contributor.authorSetiawan, Johanes Andy
dc.date.accessioned2024-01-23T03:55:36Z
dc.date.available2024-01-23T03:55:36Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://dspace.uc.ac.id/handle/123456789/7021
dc.descriptionLombok Paradise Restaurant is a culinary business whichhaveconcept ofoffering traditional and exotic foods typical of Lombok. Traditional and exoticconcept is also supported building a minimalist interior design with traditionaland exotic atmosphere such as a garden, a fish pond, gazebo, potsmadeof claytypical of the island of Lombok, the island of Lombok,traditional clothing, replicacidomo, traditional musical instruments island of Lombok, and other traditionalobjects originating from the island of Lombok. Additionally, Lombok ParadiseRestaurant also provides the concept of different ordering and payment with othereateries in Surabaya.The food is typical of Lombok in Lombok Paradise Restaurant reliable this isayamtaliwang, except that there aremanukpelalah,ayampelecing, pelecingkangkung, pes tailale,urap-urapranten, beberoqterong, bebalong, lebui, sataypusut, satay bulayaq,pindang rajang, andothertraditionalfoodsofLombok.With traditional and exotic atmosphere, and a place that was in the area of WestSurabaya area being developed and developing strategic location, consumers areexpected to be interested in the concept of being sold in the Lombok ParadiseRestaurant.The target market of Lombok Paradise Restaurant Surabaya is the upper middleclass with high purchasing power and the importance of the quality of servicesand products sold. The capital will be used to open Lombok Paradise Restaurantis Rp 700,000,000, all of this capital will be used to cover the rent of buildings,purchase of equipment and restaurant supplies, business license fees, promotionalfees, and interior renovation costs, uniform costs, and working capital . Thecapital will be expected to return in the second year, to nine monthsen_US
dc.description.abstractLombok Paradise Restaurantadalah sebuah bisnis kuliner yang dengan konseptradisional dan exotic yang menawarkan makanan-makanan khas Lombok.Konsep tradisional dan exotic tersebut juga didukung desain interior bangunanyang minimalis dengan suasana tradisional dan exotic seperti adanya taman,kolam ikan, gazebo, pot dari tanah liat buatan khas pulau Lombok, pakaiantradisional pulau Lombok, replika cidomo, alat musik tradisional pulau Lombok,dan benda-benda tradisional lain yang berasal dari pulau Lombok.Selain itu,Lombok Paradise Restaurant juga menyediakan konsep pemesanan danpembayaran yang berbeda dengan restoran-restoran lain yang ada di Surabaya.Makanankhas Lombokyang diandalkan dalam Lombok Paradise Restaurant iniadalah ayam taliwang, selain itu ada Manuk pelalah, ayam pelecing, pelecingkangkung, pes tailale, urap-urap ranten, beberoq terong, bebalong, lebui, satepusut, sate bulayaq, pindang rajang, dan makanan-makanan khasLomboklainnya.Dengan suasana yang tradisional dan exotic, serta tempat yang berada di daerahSurabaya Barat yaitu daerah yang sedang berkembang maju dan lokasi yangstrategis, konsumen diharapkan akan tertarik dengan konsep yang dijual diLombok Paradise Restaurant ini.Target pasar dari Lombok Paradise Restaurant adalah masyarakat Surabayagolongan menengah ke atas dengan daya beli yang tinggi dan mementingkankualitas layanan dan produk yang dijual.Modal yang akan digunakan untukmembuka Lombok Paradise Restaurant ini mencapai Rp 700.000.000, semuamodal ini akan digunakan untuk biaya sewa bangunan, pembelian peralatan danperlengkapan restoran, biaya ijin usaha, biaya promosi, biaya renovasi daninterior, biaya seragam, dan working capital.Modal tersebut akan diperkirakankembali pada tahun ke dua, bulan ke sembilan.en_US
dc.language.isoiden_US
dc.publisherUniversitas Ciputra Surabayaen_US
dc.subjectLombok Paradise Restauranten_US
dc.subjectTradisionalen_US
dc.subjectExoticen_US
dc.subjectMakanan - Makanan Khas Lomboken_US
dc.subjectPulau Lomboken_US
dc.subjectTraditionalen_US
dc.subjectThe Island of Lomboken_US
dc.subjectTraditional Food of Lomboken_US
dc.titleLOMBOK PARADISE RESTAURANTen_US
dc.typeThesisen_US
dc.identifier.kodeprodi93202
dc.identifier.nim10209062
dc.identifier.dosenpembimbingHari Minantyo


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record