| dc.contributor.author | Safitri, Vira Fadia |  | 
| dc.date.accessioned | 2024-12-10T02:23:01Z |  | 
| dc.date.available | 2024-12-10T02:23:01Z |  | 
| dc.date.issued | 2021 |  | 
| dc.identifier.uri | https://dspace.uc.ac.id/handle/123456789/7732 |  | 
| dc.description | The purpose of this study was to discuss the benefits of coffee grounds which have a lot of anti - oxidant content, which are used as additions in making chips. In addition, it also aims to find out and research more deeply related to marketing strategies towards buying interest in the creation of chips with the addition of coffee grounds, where the combination of these two ingredients is quite difficult to find. This study used the subject of the community around the researcher's residence as participants with a total sample of 3 people. The collection technique was carried out by means of a combined inductive/qualitative analysis. This study uses the subject of the community around the researcher's residence as participants. The collection technique was carried out by means of a combined inductive/qualitative analysis. Judging from the results of buying interest, chips with the substitution of coffee grounds aroma powder are worth selling with a percentage of 75% of respondents who expressed interest in buying. | en_US | 
| dc.description.abstract | Tujuan dari penelitian ini adalah untuk membahas mengenai manfaat dari ampas kopi yang memiliki banyak kandungan anti oksidan, yang dijadikan tambahan dalam pembuatan keripik. Selain itu juga bertujuan untuk mengetahui dan meneliti lebih dalam terkait strategi pemasaran terhadap minat beli Kreasi Keripik Penamba han Bubuk Ampas Kopi, dimana kombinasi dua bahan ini cukup sulit ditemukan. Penelitian ini menggunakan subjek masyarakat disekitar tempat tinggal peneliti sebagai partisipan dengan jumlah sampel sebanyak 3 orang. Teknik pengumpulan dilakukan dengan cara gabungan analisis yang bersifat induktif/kualitatif. Penelitian ini menggunakan subjek masyarakat disekitar tempat tinggal peneliti sebagai partisipan. Teknik pengumpulan dilakukan dengan cara gabungan analisis yang bersifat induktif/kualitatif. Ditinjau dari hasil minat beli, keripik dengan dengan substitusi aroma bubuk ampas kopi layak dijual dengan persentase 75% responden yang menyatakan berminat untuk membeli. | en_US | 
| dc.publisher | Universitas Ciputra | en_US | 
| dc.subject | Keripik | en_US | 
| dc.subject | Minat Beli | en_US | 
| dc.subject | Strategi Pemasaran 8P | en_US | 
| dc.title | STRATEGI PEMASARAN TERHADAP MINAT BELI KERIPIK DENGAN PENAMBAHAN BUBUK AMPAS KOPI | en_US | 
| dc.type | Thesis | en_US | 
| dc.identifier.kodeprodi | 93202 |  | 
| dc.identifier.nim | 40217064 |  |